lauantai 24. kesäkuuta 2017

HERKULLINEN KOTITEKOINEN VIHREÄ PESTO

Raaka-aineet


2 nippua tuoretta basilikaa
2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
1 dl raastettua parmesaania
1 valkosipulin kynsi
1 dl neitsytoliiviöljyä
Himalajan Hot-Shot kristallisuolaa
Himalajan kristallisuolaa

**********

Valmistus


Paahda pinjansiemeniä kuivalla pannulla 
kunnes ne saavat vähän väriä. 

Hienonna kaikki peston ainekset tasaiseksi 
tahnaksi huhmareessa tai tehosekoittimessa. 

Lisäile oliiviöljy joukkoon 
hienonnuksen aikana.

Mausta Hot-Shot kristallisuolalla
oman maun mukaan. 

Lisää tarvittaessa Himalajan kristallisuolaa. 



**********

Vinkkejä


Mikäli haluat pestosta juoksevampaa, 
lisää oliiviöljyn määrää. 

Voit korvata tuoreen valkosipulin
aidon makuisella Himalajan valkosipulisuolalla.

Valmis pesto säilyy jääkaapissa reilun viikon. 



Herkullista Juhannusta!

Toivottavat
Tuija ja Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti